Bijzonder aandenken

Bent u een dierbare verloren en wilt u graag een mooi aandenken? Ik ontwerp samen met u een persoonlijk en uniek sieraad voor een blijvende herinnering van uw dierbare.

Echt alles is mogelijk, van een trouwring maak ik een nieuwe ring, armband of hanger. Eventueel zelfs met behoud van originele accenten en/of inscripties. Een nieuw sieraad naar eigen smaak en wens van “oude” sieraden kan natuurlijk ook.

As, vingerafdruk, haar of moedermelk? Ook dat kan ik verwerken in een mooi sieraad.

Graag luister ik naar uw wensen en de verhalen achter de sieraden om zo een bijzonder aandenken te maken.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden.

Wilt u contact opnemen?

Zou u het leuk vinden om eens samen aan tafel te zitten na het bekijken van onze website? Ik kom graag bij u langs voor een gezellig gesprek over uw juwelen, een nieuw juweel of een reparatie aan de sieraden van uw dierbaren, zodat we de mogelijkheden en uw wensen kunnen bespreken.

Ik help u graag gedurende het hele proces en houd u op de hoogte met foto’s, zodat u uw sieraad tot leven ziet komen. Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp (0641266818) en dan maken we samen een afspraak.

Liefs BYGabriëlle

Mail ons

6 + 2 = ?