Zorg & onderhoud

Heeft u bestaande sieraden die misschien wel al jarenlang met plezier gedragen zijn waardoor ze versleten of kapot zijn? Soms lijkt iets onherstelbaar, maar door mijn jarenlange ervaring als goudsmid en met mijn creatieve blik, weet ik altijd een mooie oplossing zodat uw sieraad er weer als nieuw uitziet. En zodat u het weer met veel plezier kunt dragen.

Kortom u kunt bij mij terecht voor grote en kleine reparaties. Voor het op maat maken van ringen, armbanden, colliers en oorbellen , het repareren en nakijken van sieraden of een loszittende steen in uw ring kun je bij mij terecht.

Neem contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Wilt u contact opnemen?

Zou u het leuk vinden om eens samen aan tafel te zitten na het bekijken van onze website? Ik kom graag bij u langs voor een gezellig gesprek over uw juwelen, een nieuw juweel of een reparatie aan de sieraden van uw dierbaren, zodat we de mogelijkheden en uw wensen kunnen bespreken.

Ik help u graag gedurende het hele proces en houd u op de hoogte met foto’s, zodat u uw sieraad tot leven ziet komen. Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp (0641266818) en dan maken we samen een afspraak.

Liefs BYGabriëlle

Mail ons

1 + 1 = ?