Sieraad op maat

Sieraden ontwerpen en maken vind ik het allerleukste om te doen.

Samen de mogelijkheden en wensen bespreken en dan uiteindelijk een persoonlijk op maat gemaakt sieraad creëren. Met als eindresultaat, een uniek sieraad dat bij u past… dat is echt mijn passie!

Natuurlijk zijn de mogelijkheden eindeloos; ik kan oude sieraden omsmelten tot een nieuw ontwerp of een geheel nieuw sieraad voor u ontwerpen en maken. Een armband of een ring, een hanger of een set mooie oorbellen. Ook wat materialen betreft is er heel veel mogelijk, goud, zilver of eventueel een mooie edelsteen uit mijn eigen collectie.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij, uiteraard is de afspraak geheel vrijblijvend.

Wilt u contact opnemen?

Zou u het leuk vinden om eens samen aan tafel te zitten na het bekijken van onze website? Ik kom graag bij u langs voor een gezellig gesprek over uw juwelen, een nieuw juweel of een reparatie aan de sieraden van uw dierbaren, zodat we de mogelijkheden en uw wensen kunnen bespreken.

Ik help u graag gedurende het hele proces en houd u op de hoogte met foto’s, zodat u uw sieraad tot leven ziet komen. Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp (0641266818) en dan maken we samen een afspraak.

Liefs BYGabriëlle

Mail ons

3 + 3 = ?